Bloesem Remedie


Bloesem Remedie is een steeds groeiende geneeswijze, die met zijn werking op het fysieke en emotionele niveau begint. Oorspronkelijk heeft dit systeem zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze moeilijkheden en ziekten te adresseren. Ziekten en moeilijkheden die ons proberen aan te geven dat wij van onze innerlijke, geestelijke weg zijn afgeraakt. Dat we niet meer de juiste natuurlijke wetten kunnen toepassen en vaak niet meer kunnen luisteren naar onze innerlijke natuur. De Bloesemremedies helpen ons om de juiste weg weer te vinden, niet alleen door het versterken van onze intuïtieve krachten, maar ook door het bevorderen van de "positieve" kwaliteiten.

Bij bet gebruik van Bloesem Remedie gaat iemand duidelijker in contact komen met zijn of haar eigen gevoel, zodat de persoon zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Wanneer men bijvoorbeeld een angst heeft is dit niet een angst, maar het ontbreken van het deel moed. Maar als zij dan Leeft met bijvoorbeeld een voortdurende angst dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer men het deel moed weer heeft eigen gemaakt, ontstaat er een nieuw evenwicht. De spanning en/of ziekte kan zijn greep loslaten en het lichaam kan zelf op een natuurlijke wijze aan het herstel beginnen.

Ook preventief biedt Bloesem Remedie mogelijkheden om aan een klacht of ziekte te werken.
Panta-Rhei werkt met de diverse remedies . Bloesem Remedie is vooral werkzaam bij onbalans, rusteloosheid, angst, verdriet, onzekerheid en bij het loslaten van verslavingen of dwangmatige gedachten. Bij behandeling van langdurige klachten kan men met behulp van de Bio-resonantie een uitstekende aanvulling geven.

Van de remedies zijn geen bijwerkingen bekend, ze zijn gemakkelijk in het gebruik en geschikt voor iedereen. Bloesemremedie is niet verslavend en belemmeren de werking van andere medicijnen niet.