Floww producten


 

Floww Drops

De Flow Drops zijn bioresonantie druppels die U in, een opbouwend schema, in gaat nemen zodat uw lichaam voorbereid wordt op de aanpassing die gedaan wordt door het installeren van een Home Floww- set.
De aanpassing kon wel eens te groot zijn voor een lichaam vandaar dat we gekozen hebben voor een langzame omzetting d.m.v. het toedienen van de Floww Drops samen met de Pocket Floww.

Prijs: 24,95 euro (incl. Btw)

 


 

Mobile Floww

De Mobile Flow voor de telefoon is er een die ook echt werkt. Er wordt een Floww-veld gecreëerd rondom de telefoon. Plak hem bij voorkeur ter hoogte van de ingebouwde antenne.

Prijs: 49 euro (incl. Btw)

 


 

Screen Floww

De screen Floww creëert een Floww Veld rondom het beeldscherm van computer of televisie (LCD, plasma en reguliere televisie). Wij adviseren de screen Floww binnen 10 cm vóór het beeldscherm te plaatsen.
De Screen Floww is niet allen nuttig maar ziet er ook nog leuk uit.

Prijs: 119 euro (incl. Btw)

 


 

Pocket Floww small

Dit product is de draagbare versie die een Floww Veld creëert rondom de drager. Dit kleine product moet dicht op het lichaam gedragen worden, bijvoorbeeld in een broekzak. Tijdens het slapen onder het kussen leggen kan bijdragen aan een goede nachtrust, zo bevestigen ervaringsdeskundigen.

U kunt rustig starten met de pocket-Floww om zien of deze oplossing voor U gaat werken. Bestel dan zeker de Floww-drops erbij en wij begeleiden U om te kijken hoe het resultaat is.

Prijs: 275 euro (incl. Btw)

 


 

Pocket Floww medium

Dit product is de draagbare versie, voor mannen, die een Floww Veld creëert rondom de drager. Dit kleine product moet dicht op het lichaam gedragen worden, bijvoorbeeld in een broekzak. Het product is gemaakt voor onderweg en op reis.Tijdens het slapen onder het kussen leggen kan bijdragen aan een goede nachtrust, zo bevestigen ervaringsdeskundigen.

U kunt rustig starten met de pocket-Floww om zien of deze oplossing voor U gaat werken. Bestel dan zeker de Floww-dropps erbij en wij begeleiden U om te kijken hoe het resultaat is.

Prijs: 275 euro (incl. Btw)

 


 

Home Floww set

Deze vijf producten vormen samen een uitgebalanceerd systeem voor in huis en worden op specifieke plaatsen in het huis geplaatst:

  • geo Floww, op het laagste punt in de woning;
  • bio Floww, op het hoogste punt in de woning;
  • heating Floww, aan het verwarmingsnet;
  • electro Floww, aan het elektriciteitsnet;
  • aqua Floww, aan het waterleidingnet.

Door de Floww producten te koppelen aan de hiervoor genoemde bestaande binnenhuis netten wordt op effectieve wijze een Floww Veld gecreëerd in uw gehele huis, tot in beginsel 1.000 m3.
Het plaatsen van de home Floww set is zeer eenvoudig en uiteraard wordt bij deze set, en bij alle andere producten, een heldere gebruiks -aanwijzing meegeleverd.

Prijs: 1250 euro (incl. Btw)

 


 

 

Office Floww set

Hetzelfde systeem als de home Floww-set alleen dan sterker en de zenders zijn van roestvrij staal.

Prijs: 2082 euro (incl. Btw)