Kindertherapie


Een ontroostbare baby, eczeem, allergische reacties, astmatische benauwdheid, hyperactieve kleuters of juist een onherkenbaar lusteloos kind. Aandoeningen die praktisch ongrijpbaar zijn. U weet geen oplossing en bent ten einde raad.

Bij moeilijk te traceren (chronische) klachten en allergieën, kan het bioresonantie- apparaat vaak snel een diagnose stellen. Ook het genezingsproces verloopt doorgaans sneller met Bioresonantie therapie. Vooral bij baby's en jonge kinderen is deze pijnloze behandeling een prachtige aanvullende methode en een oplosser voor diverse aandoeningen.

Soms zijn deze reacties erfelijk bepaald, soms een gevolg van de omgeving. Maar wat de oorzaak ook is: Gezondheidcentrum Panta Rhei zoekt naar de achtergronden en pakt de problemen aan. Na een gedegen analyse bespreek ik met U welke weg tot verbetering leidt.

Straling

Kinderen staan thuis en op school bloot aan diverse netwerken, de gsm, de televisie, computers en elektrische apparaten. Ze worden moe, krijgen slaap- en leerproblemen. Niemand denkt bij dit beeld aan slechte invloeden van stralingen. Toch kunnen dat de boosdoeners worden met een zeer verstorende uitwerking op lichaam en geest.

Meer informatie over straling bij stralingsanalyse.