Oor en lichaams kaarsen met de kruidenstempels


De oorkaars therapie van de indianen

Een klein stukje geschiedenis van de hopi indianen, de oudste Pueblostam. De kracht van het vuur heeft de mensheid sinds de oertijd geboeid. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde groeiende belangstelling. Sedert eeuwen zijn zij dan ook als warmteceremonie in verschillende culturen bekend. Zij hebben de geschiedkundige wortels zowel van het strepenvolkeren van Siberië en Mongolië als in Azië en bij de Noord en Zuid Amerikaanse indianen. De oude rotsschilderingen tonen de toepassing van de oorkaarsen bij inwijdingsrituelen en medicinale ceremonies. Door de hopi de oudste Pueblostam, die een grote geneeskundige kennis en een hoge spiritualiteit bezitten, kwam dit gebruik weer naar Europa.

Wat is een Udaya oorkaars kruiden massage?

Het is een diep reinigende massage en zorgt ook voor een diepe ontspanning. De massage stimuleert het lymfesysteem en werkt op de energie blokkades. Dit is goed om te ontgiften.

Hoe ga ik te werk?

Het voorhoofd en de hals worden met gemasseerd met de handen en de stempeltjes. Oorkaarsen of eventueel lichaamskaarsen worden in of buiten het oor geplaatst. Dit deel van de massage word afgerond door de hals te masseren met de stempeltjes. De voeten worden gemasseerd met de handen en de stempeltjes, daardoor word de energie naar benenden toe gebracht.

Udaya oorkaars kruidenmassage is doeltreffend bij:

Lymfecirculatiestoornissen - Oorklachten(acuut of chronisch) - Oorsuizen - Sinusklachten - Voorhoofdholte ontsteking - Keelpijn - Veel medicijngebruik - Stress - Narcose - Ondersteuning bij herstel proces

Wat is het effect van de Udaya oorkaars kruiden massage?

Ontspant het lichaam - Stimuleert de lymfecirculatie - Laat energie beter stromen - Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.