Sabaaydi Chakra massage


Chakra is een woord uit het oude Sanskriet en betekend wiel of rad. Je moet het voorstellen als een verbinding tussen het fysieke lichaam en het energetische lichaam. Je hebt in je fysieke lichaam zeven hoofd chakras en een heleboel kleinere chakras,het zijn energiepunten waardoor heen energie stroomt. Daarmee neem je de informatie in je op en laat je ook weer heel wat los.

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die niet altijd even leuk zijn. De manier hoe je hier mee omgaat. bepaalt of z'n gebeurtenis een blokkade zal worden. Een blokkade houd in dat een chakra niet meer open en in beweging is zoals het eigenlijk hoort. Omdat je chakra niet meer in beweging is en de energie niet meer vrijelijk kan stromen, raakt het als het ware verstopt. In het begin merk je daar misschien niet zoveel van, maar op de lange duur kan dat voor lichamelijke en geestelijke problemen zorgen.

Ik zal een voorbeeld geven:

Waneer de derde chakra in de maag geblokkeerd is, en dit een lange tijd aanhoud zonder dat er aandacht aan wordt geschonken, dan is de kans groot dat er op een gegeven moment maagklachten gaan optreden.
Op het geestelijk vlak zal het inhouden dat je wilskracht en doorzettings-vermogen steeds minder worden.

Hoe ziet deze massage eruit:

Bij deze massage word er op iedere chakra een zakje met speciale warme kruiden gelegd en met een visualisatie gewerkt, tijdens deze visualisatie word er met het corresponderende kruidenstempeltje op de voet gemasseerd.