Sabaaydi kinder kruidenstempel massage


Deze massage word samen met een van de ouders uitgevoerd, dit versterkt ook de band tussen ouder en kind.

Waarom geef je kinderen een massage?

Kinderen leren met hun lichaam. Vanaf jonge leeftijd is massage voor opgroeiende (overgevoelige ) kinderen een ideale manier om hen te helpen bij hun ontwikkeling. Lichamelijk contact is onmisbaar voor een gezonde ontwikkeling. Hoe jonger het kind hoe dieper en onbewuster de weg in het lichaam gaat.
Zowel het lichamelijke,emotionele als het relationele deel word door de massage gevoed.

Massage is een goede ontspanningsmethode ook voor het gevoelige kinderen. Het help hun om beter in het lichaam te komen te aarden, zich weer bewust te worden van hun lichaam en geest, zodat ze evenwichtiger opgroeien.

Kindermassage sterkt, maakt ze minder kwetsbaar, fysieke en psychische weerstand worden ondersteund, het slaapgedrag zal verbeteren en de concentratie zal worden bevorderd. Het heeft ook een positieve invloed op de verwerking van voedsel.
Je laat hun innerlijke kracht weer opvlammen, doordat ze zich begrepen, veilig en goed voelen zoals ze zijn. Dit maakt hun eigen ik sterker, zodat ze hun gevoeligheid, kwetsbaarheid en intuïtie als kracht leren gebruiken en zelfvertrouwen opbouwen.

Kinderen hebben de toekomst, help ze daarbij!