Straling is overal


Het lichaam aanpassen in plaats van de omgeving veilig maken. De Floww- producten vormen een Floww Veld waarin het lichaam, op celniveau, de juiste frequenties aangeboden krijgt en daardoor bestand blijkt te zijn tegen alle soorten straling dus voor zowel aardstraling als electrosmog als straling van zendmasten en draadloze netwerken. Een geweldige oplossing die de dekking bijna 100% maakt, zeker in combinatie met onze andere beveiligingen.

De Theorie: Het Floww- Veld

Een Floww apparaat bestaat onder andere uit een circuit van elektronische componenten, dat reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon of UMTS- zendmast. De Floww producten gaan als het ware meetrillen met de straling, mee resoneren. Hierdoor creëren de Floww producten een subtiel, eigen veld dat 'gevoed' wordt door die stralingsbron(nen). Dit veld noemen wij een Floww Veld; dit Floww Veld dient ter compensatie van de mogelijk schadelijke straling. Met het Floww Veld willen we de vaak hoekige of geblokte straling compenseren door middel van vloeiende golven.

Floww producten zijn gemaakt voor het herstel, behoud van rust en vitaliteit in het lichaam.
Gebruikers voelen zich veelal meer ontspannen, ervaren een grotere rust of slapen weer goed.
Zij voelen zich vitaler, energieker. De Floww ervaringsdeskundigen melden dat de effecten van het Floww Veld vaak al in de eerste week merkbaar zijn, of soms zelfs vanaf de allereerste dag.

Het Schema:

Wie met deze producten willen starten, gaat een schema in met Floww Drops (bioresonantie -druppels) in combinatie met de pocket Floww, de draagbare oplossing. De stap daarna is het installeren van een Home Floww set om uw gehele omgeving aan te passen. Mocht U willen proberen of het werkt bestel dan de Floww -drops samen met de pocket Floww voor mannen of vrouwen en ga er langzaam mee proberen. Wij begeleiden U daarin om te zien of en wat er gebeurd.

Klik hier voor een overzicht van de Floww producten.